ΕΣΠΑ
 
 
Follow us
 
Βίλες
Olive Grove Villas

 Στην πανέμορφη ʼΑφησσο Πηλίου αποφασίσαμε να κάνουμε ένα όνειρο του γραφείου μας αληθινό.   Την δημιουργία 3 βιλών με πισίνα η καθεμία, ούτως ώστε ο επισκέπτης να απολαμβάνει μία μοναδική αίσθηση ξεκούρασης, ευεξίας και ηρεμίας στο χώρο.Η μοναδική θέα στον Παγασητικό Κόλπο δίνει την αίσθηση «πτήσης» και σίγουρα προσφέρει τα πιο όμορφα πρωινά και δειλινά που μπορεί κάποιος να φανταστεί.

Και τα 3 σπίτια έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα την λιτή πολυτέλεια, αλλά και τις ανάγκες των πελατών που ανακαλύψαμε μέσα από τα χρόνια ενασχόλησης μας με τον τουρισμό και τις ανάγκες των πελατών για να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Ιδανικά για ολιγοήμερες εξορμήσεις στο Πήλιο, αλλά και ξεκούραστες διακοπές για όσους έχουν την δυνατότητα να απολάυσουν τις διακοπές τους το χειμώνα.

Olive Grove Villas


Η επιχείρησή μας που δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, χρηματοδοτείται από τη Δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στη Θεσσαλία – 'ΑΝΑΣΑ'» του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).
Η Δράση «ΑΝΑΣΑ» στοχεύει στην παροχή ενίσχυσης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Θεσσαλίας, με τη μορφή της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης κεφαλαίου κίνησης για τη διασφάλιση επαρκούς ρευστότητας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19.

developed and powered by
think.gr